Facebook Twitter Ask fm Free page

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Friday, July 22, 2016 | 5:18 AM | 0 Element(s)

Assalamualaikum. Dah nak dekat sebulan rasanya duk Kolej Matrikulasi Pulau Pinang ni.. Jauh sangat dari rumahku yang tercinta. Dengan life kat sini tersangatlah busy dan sangat meletihkan menyebabkan diri ini teramatlah homesick. Haaa nak cite part homesick nih memang banyak. Terutamanya waktu pagi . Bangun tido kena bangun awal kan.. Kalau dulu pagi2 memang kena leter kat ma sebab liat sangat nak bangun pagi nya. Sekarang kat sini nak kena bangun sendiri *acctually roommate tersayang yg kejutkan* huhu. Dah datang sini kena share2 lah kan semua benda.. Means kalau kat rumah tu semua benda kita boleh buat.. Selesa je kan.. Kalau kt sini nak buat benda tu kena fikir kat org lain gak kan.. Tu memang biasa lahh..  TAPI kita je yg pkir kt org.. org tak pkir pun perasaan kita. huaaaaa . Ni part paling sedih.. Nak ditegur takut ada lak yg terasa. So, kena sabar. Tapi sabar manusia tu ada hadnyaa. Cemana lah nak study kalau depa wat bising  :,(
Ni je satu masalah yg paling sukar nak diselesaikan.. Tak tahu nak buat cemana. Haih..

Part practicummate tu so far okey je..
Emm apa lagi eh nak cita.. Tak dak apa dah nak cita. Cuma nak cakap life kat sini cuma kena pandai gunakan masa dengan baik je. Sesaat tu amat berharga.  Ni pun dah banyak saat ni guna masa type benda ni. hahaha. Okeylah. Doakan Nik Nadia Syamimi terus kuat bertahan di bumi Kmpp ni dan dapat habiskan masa setahun di sini dengan baik . Moga dipermudahkan segalanya disini. Moga dapat bertahan dengan kerenah manusia . Moga 4Flat rewards nyaa . Huhu. Moga mudah faham dan ingat segala benda yang belajar disini. Aamiin.  tenkiu and Assalamualaikum.

 


Anneonghaseyo


welcome to my site
Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E