A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Life at Kmpp
Saturday, June 18, 2016 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum. After a long time tak update blog , rini tetiba pulak rajin nak update. huhuhu.

Now , Im at Pulau Pinang ! Yuhuuuu.
Dah jadi student kt Kolej Matrikulasi Pulau Pinang dah pun. hehe.

Actually dah dua minggu kut kat sini.
Alhamdulillah everything is fine walaupun memula sampai tu ... ya ampun penat nya. Jauh kut nak kena jalan dari blok ke dataran pelajar. Orentation week tu letih sikit. Yelaa memang la penat sikit kan. Nadia tak biasa jalan jejauh. Tak biasa lagi dengan persekitaran di kmpp ni. Kaki lenguh gila time tu. Now kelas dah stat. Memula blaja tu tersangatlah blur. Yelahh lama tak mengadap buku kan. Pastu sini belajar semua in english. Dulu kat skolah blaja in malay je. Down lh jugak kn.Tapi ingat balik mak ayah jauh datang dari kelantan nak anta kita ke penang ni..
Then dah bersemangat . Ni pun tengah semangat ni hahahaha.
Oh lupa nak gtau, kat matriks ni ya dapat modul Dua . Subjek computer science , physic and chemistry . Haaa nampak tak ambik subject bio. Ya pun pelik senanya. Padahal result bio lgi tinggi dari physics.
Ingat nak tukar modul. Semalam ada perjumpaan untuk sesapa yg nak tukar modul. Lepas dah pikir masak2 , ya buat keputusan untuk stay di modul 2 . So, say bye bye to doctor. hahaha. Say hye to engineering. haha . Tapi kalau ambik modul dua tak semestinya akan jadi engineer . Banyak lagi kut cabang2 dia. Cuma stakat ni xsempat lagi nk buat research. huhu.

Sampai sini je kut entry kalini. Doakan yaa terus bersemangat dan rajin berusaha untuk dapatkan 4 Flat setiap semester.  Moga terus tabah hati ini sepanjang berada di kmpp.
Jangan pernah berputus asa Nadia !!

Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi