Facebook Twitter Ask fm Free page

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Saturday, June 18, 2016 | 2:22 AM | 0 Element(s)

Assalamualaikum. After a long time tak update blog , rini tetiba pulak rajin nak update. huhuhu.

Now , Im at Pulau Pinang ! Yuhuuuu.
Dah jadi student kt Kolej Matrikulasi Pulau Pinang dah pun. hehe.

Actually dah dua minggu kut kat sini.
Alhamdulillah everything is fine walaupun memula sampai tu ... ya ampun penat nya. Jauh kut nak kena jalan dari blok ke dataran pelajar. Orentation week tu letih sikit. Yelaa memang la penat sikit kan. Nadia tak biasa jalan jejauh. Tak biasa lagi dengan persekitaran di kmpp ni. Kaki lenguh gila time tu. Now kelas dah stat. Memula blaja tu tersangatlah blur. Yelahh lama tak mengadap buku kan. Pastu sini belajar semua in english. Dulu kat skolah blaja in malay je. Down lh jugak kn.Tapi ingat balik mak ayah jauh datang dari kelantan nak anta kita ke penang ni..
Then dah bersemangat . Ni pun tengah semangat ni hahahaha.
Oh lupa nak gtau, kat matriks ni ya dapat modul Dua . Subjek computer science , physic and chemistry . Haaa nampak tak ambik subject bio. Ya pun pelik senanya. Padahal result bio lgi tinggi dari physics.
Ingat nak tukar modul. Semalam ada perjumpaan untuk sesapa yg nak tukar modul. Lepas dah pikir masak2 , ya buat keputusan untuk stay di modul 2 . So, say bye bye to doctor. hahaha. Say hye to engineering. haha . Tapi kalau ambik modul dua tak semestinya akan jadi engineer . Banyak lagi kut cabang2 dia. Cuma stakat ni xsempat lagi nk buat research. huhu.

Sampai sini je kut entry kalini. Doakan yaa terus bersemangat dan rajin berusaha untuk dapatkan 4 Flat setiap semester.  Moga terus tabah hati ini sepanjang berada di kmpp.
Jangan pernah berputus asa Nadia !!

Assalamualaikum.

 


Anneonghaseyo


welcome to my site
Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E