A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Dapat Matriks
Saturday, April 16, 2016 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum.

14 April 2016. Keputusan Matriks keluar.
Pukul 12 malam tu, Syasya the one of my ex classmate cakap " Guys, matriks dah boleh check. "
Yaa cecepat bukak Link nya. Memula check connection error. Mungkin sebab terlampau ramai orang check waktu tu.

Dah tak dapat lelap mata sebab nervous. Dalam hati " Dapat ke matriks aku ni. Emm.."

Pastu dalam kul 1 gitu Ya try check sekali lagi.

Bismillah..

"Tahniah , anda ditawarkan ke matriks bla .. bla.blaa..." *Lupa ayat dia* huhu

Alhamdulillah ya dapat ke Matriks Pulau Pinang. KMPP.

Now tengah tunggu keputusan UPU dulu. Huhu..

Will Nadia Syamimi be the one of KMPPians student soon ?

Hmm kita pikir-pikirkan dulu lah . Kalau rezeki disana , jadi orang penang lah Yaa setahun. Huhu.

Daftar sana 7 Jun. Lamaaanya lagi boleh bersenang-senang kat rumah ni. hehehe..

pstttt : Happy sebab dapat matriks sama dengan Bestie2 yaa. And majoriti Batch 98 SMK SYP2 dapat KMPP . Huhu.

Sekian . Assalamualaikum.

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi