Facebook Twitter Ask fm Free page

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Saturday, April 16, 2016 | 2:05 AM | 2 Element(s)
Assalamualaikum.

14 April 2016. Keputusan Matriks keluar.
Pukul 12 malam tu, Syasya the one of my ex classmate cakap " Guys, matriks dah boleh check. "
Yaa cecepat bukak Link nya. Memula check connection error. Mungkin sebab terlampau ramai orang check waktu tu.

Dah tak dapat lelap mata sebab nervous. Dalam hati " Dapat ke matriks aku ni. Emm.."

Pastu dalam kul 1 gitu Ya try check sekali lagi.

Bismillah..

"Tahniah , anda ditawarkan ke matriks bla .. bla.blaa..." *Lupa ayat dia* huhu

Alhamdulillah ya dapat ke Matriks Pulau Pinang. KMPP.

Now tengah tunggu keputusan UPU dulu. Huhu..

Will Nadia Syamimi be the one of KMPPians student soon ?

Hmm kita pikir-pikirkan dulu lah . Kalau rezeki disana , jadi orang penang lah Yaa setahun. Huhu.

Daftar sana 7 Jun. Lamaaanya lagi boleh bersenang-senang kat rumah ni. hehehe..

pstttt : Happy sebab dapat matriks sama dengan Bestie2 yaa. And majoriti Batch 98 SMK SYP2 dapat KMPP . Huhu.

Sekian . Assalamualaikum.
 


Anneonghaseyo


welcome to my site
Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E