A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Happy Birthday Bestie !
Saturday, March 19, 2016 - Permalink - 0 Comments


Assalamualaikum and hai !
Entry ni aku buat khas untuk kau tauu tauuu....


Happy Eighteen's Day Muhammad Nur Yazdani Bin Rosli .
May Allah bless you always.
Be a good son to your parents .
Be a good brother to your little brother and your two big bro Abe iqram and abang sulung kau aku tak ingat nama. Huhu . Be a good brother to your sis Kak Syafreena .

Dear My Lovely Friend,

Perkenalan kita tanpa disengajakan. Ingat tak ? Kau silap orang dulu ? Bhahahaha. Cakap aku orang satu kampung ngan kau. Dari situ kita mula kenal. Chatting kat facebook. Pastu message. Wechat . Ape lagi  ? Whatsapp . And so on. Walaupun masa form one , two and three tak pernah sekelas. Tetap rapat kan ?

Kita share story sesama. Kau bagitau aku rahsia kau. Aku bagitau kau rahsia aku. Tapi rahsia tu kita berdua je yang tahu. Huhu.

Thanks.
Sebab always ada saat jatuh bangun aku. Saat aku sedih , kau ada .
Bagi aku kata-kata semangat untuk aku terus tabah menempuh segala cabaran hidup ini.

Kau macam ada sensor tau. Time sedih je mesti tetiba kau chat aku. Kalau aku tipu cakap aku tak sedih pun , kau cakap "Ya, kita kawan dah lama. Aku dah kenal sesangat perangai kau".
Every time he said that sentence I was like , Huwaaaaaa !!! Sob sob. Menangiss . hehe.

Setiap kali aku kenal someone yang bernama LELAKI. Pasti aku cerita kat kau. Amazing sangat bila kau boleh agak personality lelaki tu macam mana melalui penceritaan aku. Hahaha. Bila kau kata dia ni macam tipu aku je. Aku macam marah kau. Kau lek je . Then, finally betul cakap kau. Aku pun kecewa. Kecewa sebab cinta yang tah pape. Bodoh kan aku ? Hahaha. Masa tu. Kau ada. Kau bagi semangat lagi. Sayang nya aku kat kau gendut. Haha

Masa form 4 and form 5 ,
baru lah dapat sekelas. Masa tu bukan main happy lagi aku .
We spend time together. Bual2 dalam kelas . Pastu gosip2 . Waktu rehat makan sama-sama. Dahla beli nasik bungkus kat kantin ! Pastu senyap2 bawak masuk dalam kelas. Makan sama-sama. Kalau time cikgu datang je kalut semua. Hahaha ! Pastu waktu Spm study bersama. Aku ajar kau Math and addmath. Setiap kali aku nak ajar tu ada je mulut kau tu nak bunyi. pot pet pot pet. Kadang2 stress gak.  Huhu. Kau pulak ajar aku Biology. Form 5 . Bab-bab genetik tu. Aku tak paham. Kau tolong terangkan sampai aku paham. Waktu kelas Fizik. Orang lain busy jawab soalan. Kau ngan mimi tengah gosip kat belakang makmal. Aku pun datang join. Bawak kerusi. Pastu start ah Kelab Berbual kat blakang. Agaknya kan, ni lah sebab kita dapat C+ je Fizik. Tak berkat ilmu babe. Tak nak dengar kata cikgu ! Huwaaaaa..Nak disebut satu-satu kenangan di sekolah dulu memang banyak.

Masa dalam dewan exam,
Masa Spm.
Essay section B.  Tetiba aku blank. Kau meja sebelah aku.
Bukan main kau risau kat aku time tu. Kau ingat tak ??
Dalam dewan ritu macam-macam penyakit datang. Waktu math  aku sakit kepala. Account sakit perut.. Keluar exam, menangis-nangis. Waktu exam BM. aku keluar exam, karangan bahagian B. Kan cikgu suruh kira patah perkataan. Aku punya nerves tu , aku kira baris. Jadi sikit lah patah perkataan tu. Menangis. Kau kata takpe. It's okeyy. See.. Kau selalu ada waktu aku down, sedih .. Thanks.

Thanks.
For everything.
Love you. Semoga persahabatan kita kekal till Jannah.
Be happy. Be strong. Semoga kita dapat capai impian kita bersama. Semoga kita dapat jadi seorang Doctor Pakar suatu hari nanti. Jangan putus asa. Jom kita sama-sama struggle untuk capai cita-cita kita. Semoga kita sama-sama dapat tawaran Diploma Microbiology kt Uitm kampus Kuala Pilah tu.

Happy Eighteen's Day. Enjoy your Day Dani !!









Sorry gambar ni je tinggal gambar kita. Gambar yang banyak-banyak sebelum ni dah hilangg. Terformat pendrive haku ! Huaaaa :'(

*Buruknya gambar kat atas tu. Hahahahaa. Takpe. Buat kenangan. Hahaha*





Nah ni untuk kau.

Tadi saja je call kau awal-awal. Sebab nak jadi first wish. Hahaha. Tak kasi orang lain chat. Tepat kul 12 aku terus wish. And sambungannya dekat entry ni. huhu.

That's all from me tonight. Assalamualaikum.
Salam sayang dari Nadia Syamimi Bt Mat .



Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi