A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Say No To Negative minded !
Tuesday, February 23, 2016 - Permalink - 2 Comments


Sapa je tak pernah berfikiran negatif dalam dunia ni kan ? 
Kadang-kadang manusia cenderung untuk berfikir negative bila kita tak yakin dengan diri kita sendiri. I means kita terlalu merendah diri dan merasa orang lain lagi hebat dari kita. 
Dulu Yaa selalu macam tu. Yaa selalu fikir diri ini terlalu kerdil jika dibandingkan dengan orang lain.
Macam kita rasa kita ni selalu kalah dengan orang lain. 
Tapi dengan bantuan rakan-rakan dan orang sekeliling berserta dengan pengalaman hidup Yaa sendiri , dengan apa yang telah dilalui secara tidak langsung Yaa jadi lebih positive minded and lebih yakin dengan diri sendiri. Sekarang lebih confident dari dulu tapi darah gemuruh yang turun dari mom tak pernah hilang. Haha. Tiada ubatnya ! Semoga penyakit gemuruh ni dapat dikurangkan sebab zaman sekarang ni nak kena interview scholarship, kerja semua. Perlukan keyakinan. Kalau diri ni awal-awal lagi gemuruh sampai tak terkawal mahu nya tak kena reject ? Hehehe.
Semoga Nadia Syamimi dapat mengatasi penyakit yang satu ini.  

So ! Conclusion nya ialah, what we do in our life we need to have a positive minded . 


Image result for positive minded person



 Image result for positive minded person



Let's have a happy life with a positive minded :)

Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi