A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Menang Perfume dari HONEYONNEE.COM
Tuesday, February 9, 2016 - Permalink - 6 Comments



Assalamualaikum.
Haritu bukak blog and blog wlaking.
Pastu ada entry senarai pemenang NEW YEAR GA 
Pastu cepat-cepat tekan link tu. Dalam hati doa "Harap-harap la aku menang"




Baca kat atas tu, dup dap dup dap dup dap .... "Emmm, boleh ke menang ni ?" Dalam hati waktu tu, sambil bual-bual ngan Piqah. Pastu scroll lagi..




Banggggg !! Nama I is terpampang kat situ. Alhamdulillah ! Bukan main seronok Yaa . Sampai melompat lompat malam tu tau. Hahahaa.

Next cecepat wassap kat sis tu bagi detail. Huhuhu.

After a weeks abang postman sampai depan rumah. Yaa ingat tu barang bisnes Yaa. Bukak-bukak , ada perfume De'xandra. huhuhu. Happy bukan main I olls haritu.

Pastu try lah sembur , perghh ! Wanginyaaaaaaa. Dahla tahan lama. Sembur sekali time pagi tu sampai ke petang tak hilang-hilang lagi haa. Adik-adik pun sibuk je nak sembur2 jugak. Haha.

Thanks a lot to Sis Mashitah sebab buat giveaway ni. Alhamdulillah rezeki 2016. Huhuhu.
Korang tunggu apa lagi ? Jom lah beli perfume ni jugak. Tak rugi tau u all !!

Lepas ni in shaa Allah jadi pengguna tetap Perfume De'xandra. Huhu.

Maaf lambat sikit update entry ni, since minggu-minggu sebelum ni busy dengan driving lessons plus bisnes. And a lot things need to settle. And now baru dapat update entry ni. Huhu.
Alhamdulillah and thanks again.

Assalamualaikum.

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi