A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

LULUS
Tuesday, February 23, 2016 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum


Image result for LULUS






Hari ahad yang lalu, Yaa test Jpj buat kali ketiga. Alhamdulillah lulus. Hehehe.
Finally lulus juga. Ingat nak givap dah haritu . Nasib baik tak givap. Hahaha.

Dahla dari hari Jumaat tu Yaa demam. Makan tak lalu , muntah muntah semua. Tapi kugigihkn jua diri ini demi mendapatkan sekeping lesen P . 

Masa abang JPJ tu bagi kertas result tu , I'm crying you alls ! Sebab terlalu gembira. Air mata kegembiraan mengalir. Cikgu kat situ kata nanti boleh cerita kenangan awak kat anak cucu  awak sebab banyak halangan yang awak tempuhi demi nak dapat lesen P ni. Huhu. 

Akhirnya lesen P menjadi milikku   >,<

Image result for sekolah memandu jalinan harapan



Siapa yang duduk area Kuala Krai , Kelantan amat digalakkan ambik lesen dekat Insitut Memandu Jalinan Harapan ni. Sebab nya ?

Tenaga pengajar kat sini sporting , baik and memang terbaik lah. Saya suka saya suka. Hehe. 
Seronok pulak dapat kenal ramai orang baru kat sini . Akan ku simpan segala kenangan disini dengan baik. Hehehe 



Image result for sekolah memandu jalinan harapan


INSTITUT MEMANDU JALINAN HARAPAN
PT 8262, SUNGAI DURIAN,
18000 KUALA KRAI,
KELANTAN DARUL NAIM

HOTLINE

H/P: 012-9452374

*Psst : Lebih digalakkan daftar under cikgu sebab cikgu tu akan handle semuanya , kita just bayar je. Itu pandangan yaa lah. Hehehe. Assalamualaikum


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi