A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Last Day !
Saturday, January 2, 2016 - Permalink - 1 Comments
Assalamualaikum.
Harini hari last cuti sekolah sebelum persekolahan bermula pada 3/1/2015 bagi negeri seperti Kelantan, Kedah , Johor dan beberapa negeri lain yang Yaa tak sure.. Huhu.

Memang kebanyakan sekolah buat hari pendaftaran setiap tingkatan harini. Tadi pun Yaa pegi tolong cikgu jaga kaunter koperasi since semua budak-budak lain busy jugak sebab diorang pun hari pendaftaran harini . So I sebagai bekas senior yang baik datanglah tolong cikgu.  Actually memang dari form 1 lagi setiap kali akhir tahun memang busy gila. Sebab Mak Su guru koperasi. So awal cuti tu memang awal2 lagi kena ikat ngan Mak Su supaya datang bertandang kat koperasi untuk kira stok.
Pastu dah dekat2 nak bukak sekolah pulak datang untuk packing buku. Hari pendaftaran kena jaga koperasi. So memang ni rutin Yaa setiap tahun lahh. Huhu.

Okey dah panjang membebel.
So harini hari terakhir cuti , first nak ucap selamat kembali ke sekolah kepada adik-adik. Kak Yaa disini pening dah pikir nak buat apa lah cuti panjang-panjang nih. Nak kirija tapi abahku tak kasi. Huk Aloh. Sabar jelahh. Ni memang abah nak kasi can tengok Korean drama lah ni ! Huaaaa. Abah memang memahami ! Ni sayang abah ni. huhu.

Sampai sini sahaja lah entry untuk malam ini. Dari tadi nak update entry ni tapi ada aje halangan nya. Ni Yaa gigihkan jua menaip since dari pagi sampai malam busy nya. Huhu.

Selamat malam.
Assalamualaikum.

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi