A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Wajib ada ?
Friday, December 25, 2015 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum.
Haa nampak tak tajuk tu ?
Curious tak ?
Agak2 ape yang wajib tu ?
Hehehe.
Harini nak cakap pasal apa yang wajib ada dalam handbag kalau nak g mana-mana.



Apa yang wajib ada dalam handbag ?





1. Firstly , benda yang wajib ada ialah hand phone ! Takde benda ni hidup macam tak kena je . Huhu.
Dah ada hand phone tu kena lah ada power bank kan . Power bank ni memang sangat berguna . Nak nak time kecemasan. Time kecemasan tu pulak battery phone pulak nak habis. Huaaaaaaa. Paling benci time ni. That's why diri ini akan prepare power bank time g memana. 





Next ! Beg dompet ? Purse or what ? Aku pun tak tahu apa nama spesifik dia. Yang aku tau benda ni fungsi dia ialah orang letak duit plus ic plus kad2 bank plus lesen kereta or else. Kalau korang g jenjalan bawak benda ni tapi takdak isi memang sia-sia la kan. Make sure ada isi baru bawak. Huhuhu.


Seterusnya, pad. Ni khas untuk wanita. Korang pandai-pandai lah bajet sendiri.
Bawak untuk spare je. 


Next. Minyak angin ! Especially minyak CAP KAPAK !
Minyak angin feveret aku ni. Kalau jalan jauh benda ni wajib bawak. Aku memang jenis mabuk kenderaan sikit. Kalau takde minyak angin memang rasa nak muntah semua lah.


Lastly, PEN.
Kena ada. Mana tau tetiba ada orang datang mintak autograph. Huhu.

That's all. Ni je perkara wajib ada dalam bag. 

Plus gula-gula berangin plus duit syiling.

Korang pula macam mana ?
Share ah. Huhu.
Assalamualaikum.







Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi