A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

SELAMAT TAHUN BARU !
Thursday, December 31, 2015 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum.
Today is 31/12/201 and it is the last day of 2015.
Last day you all !! So sad. 2015 memang sangat bererti bagi aku . Akan kurindui semuanya. Huhu.

Firstly Yaa nak ucap selamat tahun baru kepada semua . Semoga tahun 2016 akan memberi kegembiraan kepada semua.

Harini semua pakat update azam tahun baru kan ? So, I olls pun nak share jugak lah azam tahun baru. Hehehe.

Emmm azam tahun 2016 Nik Nadia Syamimi bt Mat ialah

Nak kurus. 

Since tahun bila lagi azam ni tak pernah tercapai . Hahaha. Yelah makan banyak ! Bersenam malas. huhuhu. Kena tingkatkan kerajinan untuk bersenam nih !


Kumpul duit baaaanyak-banyak !

 Nak cari duit untuk belanja nanti nak masuk u tahun depan . In sha Allah. Taknak lah susah kan parents. Tak sampai hati nak mintak duit banyak-banyak nanti :(


Kalau dimurahkan rezeki dapat result SPM yang cemerlang , Yaa ingat nak ambik Asasi Sains . Yaa minat Biology . Nak jadi doc even tak rasa diri ini layak jadi Doc. Huhu. Kalau ada rezeki In sha Allah jumpa lah korang dengan Doc Nadia kat hospital mana-mana kat Malaysia ni, Hehe. *Doakan*

Lagi ape eh ?

Fikir jap.......


Nak jadi manusia yang lebih rajin.

Tak kira lah rajin dari segi apa.
Rajin kemas rumah
Rajin masak
Rajin belajar
Rajin semua lah. huhu.

Nak jadi orang yang sentiasa berfikiran positif.

Supaya dapat hidup dengan minda yang positif. Huhu.

Nak hidup dengan lebih bahagia .

Nak cari lebih ramai kawan.

Nak jadi orang yang berani mencuba.

Nak jadi wanita yang tegas dalam pendiriannya..

dan banyak lagi lah. Huhuu.

Semoga azam tahun 2016 Yaa and korang tercapai.

Sekali lagi , Selamat Tahun Baru semua .

Last entry 2015. Jumpa tahun depan. Haha.
Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi