A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Science Girls School , Seremban.
Tuesday, December 22, 2015 - Permalink - 0 Comments


Assalamualaikum. Beberapa hari lepas , I tengok kat shout box. Ada sis Mira request untuk cerita pasal life kat Sgs.


Maaf gambar tak berapa jelas.

Firstly.
Yang tak tahu lagi pasal SGS boleh baca profil nya kat SINI

Sejujurnya, Sis Nik *Panggilan I olls kat SGS dulu*
malas nak ingat lagi benda yang dah lepas dalam hidup sis. 
Tapi dah sis Mira nak tau pasal SGS sis Nik dengan berbesar hatinya update entry pasal SGS.

Emm.
 Sis Nik sebenarnya segan nak cakap since Sis Nik duk sana sebulan lebih je. Haha. *Malu*

Nak cakap lebih pun takut orang cakap over. 
Tapi yang Sis Nik tau SGS memiliki tenaga pengajar yang hebat.
Mereka memang baik, sporting and boleh diibaratkan macam ibu bapa kepada puteri-puteri SGS.

Pelajar dekat SGS memang dididik untuk menjadi puteri yang berdisiplin dan berkaliber. 
Sis Nik selalu jugak usha kawan-kawan sis Nik yang dekat sana. Memang seronok diorang. Dengan friendship yang terjalin. Susah  senang bersama . *Nada menyesal* Huhuhu.


Emm nak cakap apa lagi eh ? 
Takde benda nak cakap tapi kalau Dik Mira nak pilih SGS memang sangat dialu-alukan. Mak guard, Mak cik kantin and semua kaki tangan kat sekolah tu baik-baik semuanya. 
That's all. Maaf, tak banyak sangat info yang akak boleh bagitau pasal SGS. Hmm. 

Dik tengok kat  FB NI . Teacher selalu update aktiviti-aktiviti SGS kat fb ni. 



Assalamualaikum.



Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi