A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Result Spm ?
Tuesday, December 22, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.
Semalam aku mimpi pasal result spm.

Hari pergi ambik result tu mimi datang ambik aku kat umah. Bersiap siap untuk ke sekolah ..Dalam mimpi tu aku macam yakin samgat aku dapat 10A. Tak tahu knapa. Yang lucunya aku g ambik result kat Sgs. Pastu tunggu punya tunggu sampai aku tertido time orang bagi result aku. Pastu aku tak tau la berapa result aku. Pastu aku g sekolah sebab curious nak tahu result. Tunggu cikgu nak check nama aku.. tungu punya tunggu punya tunggu........Nik Nadia Syamimi . Pastu aku tersedar. So tak tau lah dapat berapa dalam mimpi tu. Huhuhu. Semoga aku dapat result yang membanggakan mak abah aku lah nanti. In sha Allah. Korang doa-doakan tau. Huhu. Sayang korang.
Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi