A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Kerinduan
Sunday, December 20, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.
Dulu dalam hati niat nak spend kaw kaw punye lah lpas spm tu nak tengok semua jenis drama korea. Tup tup lepas habis paper Bio tv kat rumah ni tetiba rosak. Yang pelik nya astro One je tak jadi . Nak tngok runningman , Oh my baby and yang paling nak sangat tengok cite The time we were not in love !!
Mengapa harus begini ?
Sunyi hidup aku . huaaaaaaa.
Tolongla cepat2 elok balik.  Abah pulak cuti2 ni selalu busy . Selalu lupa nak call orang suruh datang repair. Aku ngan adik2 duk rumah boring gila. Alih2 main phone, laptop. Tv takde ! Tv tu wujud untuk tengok drama korea je kut. Haha. Channel lain pun tngok kartun je lah. Haiyaaaa. Bila lah dapat tengok drama korea pulak. Dah lama mengidam nak tengok ni.. Haha. sabar je lah Nadiaa..
Saje nak kabo rindu nak marathon Korean Drama.
Ok Baiii.
Mornight . Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi