A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Kata Ganti Nama Diri
Thursday, December 31, 2015 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum.

Tengok tajuk I olls tu macam skema sangat kan ? Huhuhuhu.

Sebenarnya Yaa tak tau lah nak bahasakan diri apa dalam blog ni.

Tu yang kalau korang baca blog ni kejap Aku kejap I kejap I olls.
I sendiri pun pening memikirkannya.

Nak dibahasakan diri AKU ..
Dipikirkan rasa macam emmm kasar pulak kan. Takut orang yang lagi tua dari kita blogwalking sini. Kena hormat. So , REJECTED !!

Nak dibahasakan I
Takut orang kata, eii berlagaknya dia ni , konon-konon nak I , you pulak kat sini. Hahaha

So , I decided nak bahasakan diri Yaa je since memang kawan-kawan kat sekolah pun panggil I  dengan panggilan tu. Cuma eja dia je lain. Kasi A tu double nak suruh panjang sikit. Hehee.

Semoga tahun depan lagi rajin nak update blog . Huhu.
Assalamualaikum.

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi