A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Cooking
Tuesday, December 8, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.

Lately ni I macam rajin nak masak. So sekarang tengah blaja masak sikit2. Belajar sendiri aje. Search resepi kat Encik Google je sebab I tak suka masak ramai2 kat dapur. So that, I akan masuk dapur waktu2 yang sunyi. Means waktu pagi or waktu2 my family keluar . Seronok masak sorang2.

Waktu makan tu bahagianya bila tengok apa yang kita masak tu orang makan sampai habis.
As I am not a lagend in cooking , ada lah time2 I masak tak sedap tu.. How sad. Takde orang pun nak makan. Kalau makan pun sentuh sikit2 je. Haha. Tengok kat makanan tu sedih pulak takde orang nak habiskan. So that, I decided to eat all yang I masak tu. Hehehe. Bia lah kalau tak sedap pun, I jugak yang masak tu. Di sini kita boleh tau betapa tak sedapnya kita masak. hahaha. Kalau time sedap tu bukan main diorang makan sampai I dapat makan sikit je. Tapi tak kesah lah kan. So now, I lah chef kat dapur tu. My mom pun macam tak marah pulak kat I. Suka hati I je nak masak ape2.
Tapi selalunya I suka buat kek2 tu . Ni baru nak belajar masak masakan kampung and masakan which kita makan hari2 tu. Takkan lah hari2 wa nak kasi suami wa makan kek suatu hari nanti. hahaha. Sebab tu lah diriku gagahkan diri supaya belajar memasak. Omputih kata learn with mistake . Sekali masak tak sedap next time pastikan sedap lah. Hehe.
Dah banyak bebel ni.

See you soon. Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi