A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Good luck !
Friday, October 30, 2015 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum.

Next Monday , peperiksaan SPM bakal bermula. Maka bermula lah perjuangan aku dan rakan-rakanku . Semoga Allah permudahkan segala urusan kami. Doakan kami pelajar-pelajar SMK Sultan Yahya Petra 2 dapat buat yang terbaik untuk SPM kali ini.

Terasa amatlah cepat masa berlalu , pejam celik pejam celik rupanya dah nak habis form 5 diri ini.
Bakal melangkah ke alam yang lebih mencabar. Semoga segala urusan dipermudahkan. Kena sentiasa ingat, semua yang kita lakukan di dunia ini pastikan letak Allah yang pertama. In sha Allah hidup berjaya dunia dan akhirat. Perancangan Allah lah yang paling terbaik . :)


Sungguh diri ini tepu untuk menaip blog. Sebab dah lama tinggal. Ni pun on sekejap je. Hehe.
Semoga idea datang mencurah-curah untuk mengarang esei Bahasa Melayu hari Isnin ni. Huaaaa takut !!

Oh sebelum lupa, I also wanna wish good luck to all SPM candidates . Semoga anda berjaya .

Sampai di sini sahajalah coretan kali ini. In sha Allah kembali aktif berblog selepas SPM nanti.
Doakan Nik Nadia Syamimi Binti Mat dapat buat yang terbaik dan dapat banggakan parents ye.

 Thank You.

Salam Sayang untuk readers yang tak tahu masih wujud ke tidak kat blog ni . hehehe
Assalamualaikum.

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi