A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Salah tafsir
Saturday, May 9, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.

Apa kau rasa kalau dalam hati ni niat bukan main baik. "Harini aku nak buat baik"

Then bila kita dah buat baik orang salah tafsir niat kita. Kata nak simpati lah nak bodek lah ape2 je lah.

Kecik hati orang yang buat baik tu tahu tak. Ape lah salahnya kalau kau ucap terima kasih. Say Alhamdulillah sebab still ada orang atas dunia ni buat perkara yang baik terhadap kau. Benda simple jangan nak rumitkan.

Yang peliknya dengan perangai manusia ni orang buat baik salah. Orang buat jahat lagi lah salah. Habis ape yang betulnye ? Susah kalau kite asyik nak kena ikut ape orang kata je. Memang susah ! So. Better kita just buat baik and pedulikan ape orang nak kata. Dah penat mulut dia nanti pandai lah dia benti bercakap. Kita mana nak boleh tutup mulut orang. Mulut tempayan boleh lah nak tutup.
Humm dah habis membebel dah. Assalamualaikum.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi