A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Kepelikan
Friday, May 22, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum .
Kepelikan berlaku apabila dahulunya aku tak suka makan pedas2 tapi aku suka benda yang masam2 contoh macam buah mangga , mempelam. Haa lebih kurang macam tu la.
Tapi !!
Sekarang macam pelik tau.
Nak makan apa2 harus kena pedas dulu . Kalau beli nasi kerabu kat kantin tu kena mintak tambah sambal dulu baru lah makan tu sedap. Tahla tak tahu kenapa dengan aku ni . Lately ni macam berubah sangat fizikal aku. Haha.
Benda yang suka jadi tak suka . Benda yang suka jadi kurang suka.
Sekarang kalau nak buat ape2 jafi berani sikit . Pastu kalau makan tu takde nak cover2 ayu . Main santap hajoo lah . Aku macam malas nak fikir ape orang cakap. Penat tahu asyik nak fikir ape orang kate je.
Just do the things that make us have  Then we will enjoy it. Kalau kita asyik nak ikut mulut orang je macam mana lah nak happy kan.
So ! Enjoy yourself !
Nak layan movie lah tongah hari minggu ni. Kebosanan yang melanpau. Ehehehe. Assalamualaikum .


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi