A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Kepulihan semangat
Sunday, April 5, 2015 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.
"Life's full of happiness"
Today ! 5 April 2015 .
Tak tahu kenape rasa macam terlajak happy sangat. hahaha.

Pagi tadi kat sekolah moody sebab betapa aku tak cukup rest pastu fikir dengan kesibukan. Macam2 pulak kena buat tahun nak exam ni kan. Pastu dah ni tahun last dah jadi senior pastu berjawatan pulak. Bertambah lah busy nya. Dengan homework yang bertimbun. Kesalahan aku ialah bila aku hilang mood rajin nk buat homework. Semangat untuk belajar hilang atas sebab2 tertentu..
Lagi stress bila ada orang nak bergurau dengan aku time otak tengah semak dengan semua kerja tuh .
2 perkara di fikiran.
First nak tengking org tu.
Second , aku nangis.
Then I ambik keputusan untuk nangis sebab kalau aku tengkingg kang tak pasal2 gaduh. Dah tambah lgi masalah aku . Baik aku diam pastu nangis. Kahkah. The moment kalau aku tak dpt nak marah org tu dpn2 aku akan nangis sebab tak puas hati. bukan nangis sebab manja okey ! hahaha. Just nangis untuk meredakan kemarahan.

Dah balik kelas prestasi tu . Maka mood bertukar. Ceria ! Haha. pastu kul 5 g training netball.. Maka aku bermain dengan gembiranya. Nak ckp happy tak happy aku harini , aku main sampai kena puji kt cikgu . "Nadia baguslah main harini" .. Ehehehehehe.
Pastu  balik2 bukak fon , wassap aku dah menjadi and boleh diinstall . Dah berape bulan tak guna wassap.Aku dah teruninstall pastu nk install balik tak boleh.  Tadi ada makhluk mana ambik fon aku time tngah training uh . pastu tngok2 dah okeyy dah. hehe. Thanks to that 'makhluk'
haha.
Now. Its time for me to get shower. Mandi lah woi lepas balik training ! Malam ni kelas addmath ! How tired i am being an Spm candidates. Huwaaa ! Maa help me ! Im tired !
"Letih sekarang takpe Mekyaa , nanti dpatlah hasilnya" -Rightsite. kahkah.
To all readers 'krik krik'
Hahahaha.
Doakan Nik Nadia Syamimi Bt Mat get staight A plus Spm and being a good doctor one day ! Aamiinn. 
Thanks. Love all my readers. 'krik krik again!' haha.
Gtg. Babai . Assalamualaikum.

"I choose to be happy today, then today im happy"  to be sad or happy , its all up to you ! Cemmon , its your choice ! baibai again.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi