A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

SGS ?
Friday, March 6, 2015 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum.
Dah lama kan tak mengupdate blog ni ? Biasa lah . Sedang bersiap sedia untuk menghadapi ujian besar akhir tahun ni. Stress yang amat rasanya jadi pelajar spm ni . Kekadang macam nak benti sekolah je . Hahaha . Yang ni over kan ? Hihi. 

Emmm, nampak Title kat atas tu tak ? Dah lama rasanya aku tutup cerita pasal SGS ni kan..
Tadi bukak blog ni. Pastu ada comment dari adik2 , tanya pasal SGS . Maaf ye dik , akak baru baca comment adik.

Soalan adik itu berbunyi begini..
Jeng jeng jeng..

  Anonymous : Saye nak bertanya sikit. kehidupan cehh haha kehidupan kat sgs ni mcm mne ye? ok tak agak2? kawan2 yg lain ok tak? takde ragging2 kan? :D satu hari nnti saye teringin masuk sini :D TQ :)
 
Dear adik Anonymous .. 
Sesungguhnya dan seikhlas hatinya akak cakap memang best sangat duduk kat sana. Life dia semuanya okey..Seronok !
 
 SGS telah dikurniakan dengan tenaga pengajar yang baik hati serta memahami. Mereka umpama parents kita kat sana dik. Sesungguhnya mereka memang terbaik .

Ragging ? Rasanya tak ada kut dik. Untuk first batch haritu rasanya kawan2 yang sebaya ngan akak tu semuanya baik-baik. Rasanya masalah ragging kat sekolah ni memang takdelah.. Akak takleh cakap banyak2 sebab akak duk sana sebulan je dik. Haha *maluu lahhh*

Adik teringin masuk sini ye ? Baguslahh. Ada azam. Adik usaha banyak2 ye. Semoga adik dapat masuk sini. Last words.. Dah pergi jangan pernah balik yea sayang.. Hihi. Macam takde ayat lain kan ? Tapi memang akak alami penyesalan yang tak ada kesudahan . Tapi life must go on. So akak mulakan life baru dengan semangat baru.. Hehe..

Sampai di sini sahaja lah entry ini. Terima kasih adik Anonymous sebab sudi bertanya. Sesungguhnya soalan adik telah mengingatkan akak kembali kepada Science Girls School di sana..
The sweet moment in my life.. 
 
 Hope adik baca entry ni. Khas untuk adik tau :)
 
Assalamualaikum.
*Mau study addmath.. Wish me luckk sayang-sayangku semua. Hihi. 
#HavingMarchExamination
#StraightAPlusjanjikudenganpengetuaSGS 
#LOVESGSSOMUCH




Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi