A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Happy !
Sunday, October 19, 2014 - Permalink - 2 Comments

Assalamualaikum .
The happiest thing is when my mum tetibe dah kasi aku menjalankan hobi terlarang aku . Hehe.
Ape hobi aku ? Hobi aku buat kek . Haha . Yang simple2 boleh lah.

Kalau dulu !
Nak buat kek punye lah susah . Kena sorok2 dulu . Bila mak aku dah masuk tido baru aku boleh start buat kek. Lepastu mak aku membebel cakap aku merosakkan dapur dia. Huwaa ! Sedih bak hang !

Sekarang ni , dah jadi kebiasaan bagi budak kelas 4SAINS 2 . Setiap hari ade je yang bawak  kek lepastu bahagi lah satu kelas. Dapat sikit sorang pun jadilah . Hehehe. Ni lah namanya kasih sayang. Family 4sains 2 Daebak !!!!

Okey , apabila dah terjadi kebiasaan macam tu . Aku pun bgitau lah mak aku . Orang lain semua bawak kek pergi sekolah.. ya pun nak try bawak jugak ma.. Hmm Hmm.. Please please.

Okey then , mak aku pun kasi lah can aku buat kek coklat sekali . Aku pun dengan happynya buat lahh kek tu. Aku buat kek coklat dan puding gula hangus. Means aku buat two layer lah . Haaaa. Pastu kek aku mendapat sambutan . Oyeah !! Aku pun ape lagi , balik sekolah terus bagitau mak aku .
And now , kalau nak buat kek dah tak payah sembunyi2 lagi . She trust me ! So, satu impian aku dah tercapai ! Alhamdulillah :D

Pagi tadi , aku buatkan Dani kek Tiramisu . Entah sedap entah tidak. Haha. Satu bekas aku buat untuk Si Dani tu . Yelah , kesian dia . Haritu masa classmate aku duk berebut-rebut kek tu . Dia dapat satu slice je. Tu yang aku buatkan untuk dia sorang tu . Harap2 sedap lah . First try . Hehehe. Nanti nak cuba cari resepi kek lain pulak . Yeah ! Happynye !

Sampai disini sahaja lah entry kali ni . Assalamualaikum :D


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi