A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

The best oral !
Wednesday, September 10, 2014 - Permalink - 1 Comments
Assalamualaikum .
Today i'm so happy ! Haa . Nak tau knape ?
Sebab oral english aku harini dapat markah tinggi.
Tugasan oral kali ni ialah kami semua dibahagi kepada bberapa group. Setiap group kena berlakon . Berlakon drama Gulp and Gasp yang ada dalam buku short story form 4 tuh . Hehe. Mula2 tadi ya Allah . Aku nervous gila beb. Biasalah . Aku ni kan kuat gugup .
Kawan2 aku semua duk bagi semangat tadi . Then lepas istighfar banyak2 dah hilang sikit gugup aku. Aku pun berlakon la. Mula2 masuk tu dah lupa semua skrip . Nasib baik teacher kasi tngok buku . Haha. Aku punye group pelakon dia semua terror2. So wujudnya aku sebagai Percy telah merosakkan drama diorang. Haha. Sorry ye korang. Tapi bila dah masuk part yang belakang2 tu gugup tu dah hilang dah . Aku dah boleh berlakon dengan baik. Suare pun kuat. So dapat lah markah tinggi. Hehe. Happy gila. Aku ingat oral kalini aku akan nangis lagi sebab markah aku rendah tapi tak . Hehe. Alhamdulillah . Ya Allah . Rasa happy and bersyukur sangat . Next entry aku nk update picture kitorang and kalau boleh sekali ngan vdeo sekali . Tapi tak full lah . Cerita yg lebih detail akan diupdate kemudian . Hehehe. Night. Assalamualaikum .

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi