A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Throwback Part 1
Thursday, July 10, 2014 - Permalink - 1 Comments




Assalamualaikum.
Harini nak update gambar je. Hehe
Jom layann..

25 June 2014
Pre-cocuricular Day 






Disebabkan cikgu2 busy maka mereka pun tak masuk kelas. Dengan ini kami para pelajar rasa sedikit bosan. Maka kami pun snap picture. Seterusnya kami memulakan game yang diberi nama "Silent Killer". Acctually game ni brasal dari sbp aku . Means aku yg memperkenalkan kepada mereka. Maka dengan ini , semua budak 4 sains 2 sekarang tengah demam "Silent Killer". Pantang ada masa free je mesti nk main game ni . Ish3..

Next.
26 June 2014
Karnival Kokurikulum Smk Sultan Yahya Petra 2.


With my aunty . Cikgu Salmah 

With pengetua and Pk Hem Petra 2

Shoo shuwitt


With budak yang paling tinggi dalam kelas aku.
Nampak tak perbezaan ketinggian kami disitu ? 
Hahaha.






Budak2 4 sains 2 berposing




Pada hari tersebut juga diadakan pertandingan bola jaring dan futsal. Kelas 4 sains 2 dpat naib johan utk dua2 acara tersebut.
"The girl who was wearing C blue beap is me !" 
-brokennnnn english ! Omg ! Haha




Peserta2 bola jaring and futsal snap bersama our class teacher :D




Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi