A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Kabel dicuri ?
Thursday, June 26, 2014 - Permalink - 2 Comments
gmbar encik google


Assalamualaikum.
Dah 2 minggu aku hidup merana sebab internet takde. Hamboi merana. Haha. Tahu ape yang aku rasa ? Aku rasa BOSAN sangat sangat ! Life aku sungguh bosan tanpa internet. 
Setiap hari apabila pulang dari sekolah aku akan study , do revision and bla.bla.bla.Tapi kekurangan belajar di petang hari adalah baru je buka buku beberapa minit diriku yang rajin ini pun akan zzzZzz . Sleep !! Haa begitu .  Makanyaa setiap petang rutin harian ku sekarang tidur aja. Tapi orang cakap tak elok tidur petang2. Now aku tngah kurangkan tabiat tido petang. Caranya ialah tengok tv. Okey sekarang petang-petang memang kerja aku layan cerita korea aje. 

Malam pulak sambung study and do homework . Now life aku ikut jadual harian kt asrama dulu. I tried to follow the schedule . Oyeahh I can !! Hehehe. Best lah ikut jadual macam tu. Rasa macam terurus. Good !

Sekarang pun aku dah mula tidur awal walaupun petang tu dah tido. Taktahu kenapa rasa cepat letih sekarang. Maybe sebab banyak benda aku fikir kut. Hehe . But this is good news for me sebab dulu aku ada masalah untuk tidur. Nak tidur tu punya lah susah ! Ish3. Sekarang saya dah takde masalah untuk tidur ! Yeheyyy !

Okeyy that's was the good news. Now , let me tell the bad news.
Sepanjang ketiadaan wifi atau dengan kata lainnya kabel internet dekat area rumah aku dicuri oleh manusia yang tidak bermoral telah berakhirnya beberapa giveaway yang aku join . Tadi bila aku check ada giveaway yang aku menang TAPI disebabkan hadiah itu tak dituntut oleh aku setelah diberi masa oleh penganjur giveaway tersebut maka kemenangan aku itu dikira terbatal dan dah ada pemenang baru dah pun . Sedih :'(

Haha. Takpelah tak ada rezeki aku . Tunggu next giveaway pulak lah . Tu pun kalau rajin nak join sebab sekarang mood aku nak menJOINkan diri dalam giveaway merudum disebabkan wifi dekat rumah aku ni selalu bermasalah. Next bad news , lappy kesayangan aku ini bakal dibawa oleh abang aku ke matrik . Alaaa !! Dah takleh nak berblogging lah . Kalau boleh pun guna phone je. Tapi guna phone tak best !

Okeyy dahhh . Habis dah pasal good and bad news. 
Acctually wifi kat rumah aku masih lagi tak menjadi sekarang ni , tapi disebabkan rasa ingin tahu yang membuak-buak dalam diri tentang pemenang giveaway yang aku join makanya diriku sanggup pergi rumah bestie kesayangan untuk buka blog.

Okey now, semua benda dah dicheck dan kini masanya untuk balik rumah ! 
Abang aku dah on the way nak ambik aku ni . K lahh. 
Selamat malam . Assalamualaikum. ;)

*Semoga kes kecurian kabel di kampung aku berkurang . Serius geram dengan si pencuri tu . Tau tak mereka telah menyebabkan kerja orang ramai tergendala ? Ish !!! Zaman sekarang semua orang pakai online lah !Menyusahkan betul lah !! Haa , geram ni. Makanya semua readers diharapkan tidak menjebakkan diri anda dalam perkara-perkara begini lah ye . 

Gtg! Bye !  



Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi