A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Hangout Time !!
Thursday, June 12, 2014 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum :)
Semalam aku and beberapa orang kawan aku hang kat KB Mall . Yeheyyy ! :D

9 Pagi 
Kitorang berkumpul kat stesyen bas. 
Bas pukul 9 dah nak pergi !! Tapi Dani and Iqman tak sampai lagi .. Macam mane ni ? Aiyooo ! 
Maka yang lain pun berdoa sambil mengharap dua orang tu datang cepat2 sikit supaya kitorang tak tertinggal bas. Oh Dani , Imeyy ! Cepat ah sampai... 
Okeyy , bas pun bergerakk keluar daripada stesyen .. Alaaa . dah tertinggal bas. Selepas beberapa minit , dua orang lelaki tu pun sampai di stesyen bas dengan muka tak bersalah.. Huuu . Maka kami pun terpaksa tunggu next bas . Pukul 10 baru bertolak ke KB.

12 pagi *waktu sebenar aku tak hingat* haha

Sampai KBM . 
Masuk dalam tu . Cousin aku berlari-lari  cari toilet . Haha. 
Mula2 masuk semua pakat cari toilet. Hahaha . Lama sangat duk dalam bas. Dah la ramai orang. Aishh..

Lepas pergi toilet kami berpecah kepada dua group . Aku, Ijat , Akim , Dani , Iqman and Kilah pergi makan kat Mc D . Pikah , Iza , Iman and 2 orang kawan Iman pergi main bowling.  

Lepas dah kenyang makan semua tu  Kaii text aku . Dia cakap dia pun dah sampai KBM. Okeyy.. Maka date kami pun  bermula.. Hahaha. Ni kira Hangout sambil Date lah ni . Then, aku pergi cari Kaii. Jumpa kat popular . Hehehe. Date bermula di Kedai buku . Always like that kan ! 

Mula2 aku pergi teman dia makan . Aku nak makan jugak pun tak boleh sebab perut dah kenyang. Sorry tau ! So , Kaii order air je untuk aku . Ape name air tu pun aku dah lupe. Pelik gila nama air . Haha . 
Lepas siap makan, kami berbual-bual . Banyak jugak benda yang sempat dibualkan.The sweet moment is bila  Encik Kaii berpantun . Hehe. Terharu bak hangg.. Aku dah tak ingat pantun tu tapi aku tahu ape maksud dia :) 

Next Kaii cakap dia ada benda nak kasi . "Emm, ape ea dia nak kasi aku?" Tertanya-tanya . 
Dup dap dup dap.. Jeng jeng jeng . Dia kasi dia punya medal lahh. Medal Emas Hoki. Susah tau nak dapat tu . Lupa nak cakap . Dia aktif dalam sukan Hoki . Dia hebat tau . Pemain terbaik SIC lah katekan . Xlawei ambo . Hehehe. Perasaan masa tu . Happy !! Sebab dia bagi medal tu. Ingat dia gurau je haritu . Hehehe . 

Lepas dah puas berbual-bual kami pergi jalan2 . Pusing2 dekat mall tu . Emm banyak benda sweet berlaku tapi aku tak reti nak cerita dekat sini. Hehehe . Banyak sangat !! Takpe lah . Biarlahh rahsia. Hehe .
Acctually date kali ni kejap je . Pukul 3 dia dah kena balik sebab kalau lewat2 takde orang pulak yang nak datang ambik .  Alaaaaa :( 
Lagi sedih bila tak sempat nak berselfie. Takpelah , next date kita snap pic banyak2 ye ;)

Pukul 3 
Kaii balik . Aku sorang2 masa tu . Tak tahu nak pergi mana. Firstly aku pergi kedai jam. Aku beli jam untuk aku satu untuk adik aku satu . Next pusing2 lagi.. Lepastu call Pikah ,Kilah and Dani. Malas nak cerita . Sedih gila aku . Naik turun naik turun pusing satu mall tak jumpe mana letak nye Sushi King nih . Huuu . 

Okeyy teruskan mencari .
Yeyy. Dah jumpa ! :D
Masuk dalam tu tengok diorang sedang makan-makan . 
Eh , mana mau duduk ? Dah xmuat lah ! Hmm , kk duk kt meja sebelah tu . Duduk sekali dengan Cousin aku and kawan dia. Masa tu macam sedih je rasa sebab diorang duk happy2 . Aku duk senyap je kt meja sebelah tu . Rasa terpinggir . Sedih gila..

Then , Dani pun tnye . "Kenape sedih je ni ?"
"Nothing"

Bla bla bla. 
Diorang pun panggil aku duk kt meja diorng. 
"Ya , meh sini. Meh la join kitorang makan ni ."
Wuu. Ijat , Akim , Iqman , Dani tolong letak sushi dalam pinggan .
Aku cakap xnak.
Maka Nad pun dengan baik hati suap aku. Alahaii kawan2 aku ni . Bikin aku terharu aje kan ? Hahaha. 

Next , kitorang pergi jalan2 lagi. Pusing2 Mall tu lagi !! Pukul 5 baru pergi stesyen bas. Masa sampai tu bas dah nak bertolak . Nasib baik sempat ..Hahaha.

Ramai woo orang atas bas. Mula2 naik tu senyap je . Semua macam keletihan je. Aku tido jap dalam bas tu . Bila bangun tu , orang dalam bas dah berkurang . Maka kami pun pindah tempat duduk . Kami pergi menggila dekat belakang . Yang ni part best . Hahaha. Kepala sakit pun boleh lagi menggila.Haha. Next, aku senyap je. Tetiba ada orang picit kepala aku . Wahh . Baik hatinye . Aku ingt Iza yang tolong picitkan . Rupanya Dani ! Ehh2, chill okeyy  . Berlapik ye ! Aku pakai tudung . Tak bersentuhan pun :)
Bagus bestie aku ni. :)

Pukul 6.30 lebih kami sampai di Kuala Krai . Kami turun dekat depan KFC. 
Masa tu perut kami lapar. Mintak makanan. Okeyyy , makan kat KFC kejap. 
Lepas tu baru balik rumah. 


We are like a big family . Happy happy and happy . Always take care among us. 
I love all my friends !

Have a nice day with them. 

Jom layan picture dibawah .. 







Kat atas bas.




























Kat Sushi King











Kat KFC




Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi