A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Too Tired - 3 April 2014
Thursday, April 3, 2014 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum :|

Today is 3rd April 2014 .
Hari dimana aku rasakan sangat letih .
Banyak perkara yang terjadi harini .

Pagi tu aku pergi sekolah dengan keadaan bermasalah sikit *secret*
Then masa pertama tu waktu kimia.
Seperti yang sedia maklum , diriku memang sangat2 bermasalah dengan subjek kimia. Dekat SGS , cikgu Kimia ajar laju and fully English. Diriku memang tak sempat nak tangkap . So, bila balik Petra 2 ni kawan2 aku dah nak habis blaja chapter 3 . Tadi cikgu panggil aku buat dekat depan.
Aku yang memang tak belajar langsung chapter 3 ni tak tahu ape2 terpaksa juga pergi ke depan .

"orang lain boleh masuk ke kelas , tinggal dia aje"
Kk, lepas kelas kitorang , Kelas 5SN1 masuk dala lab tu . Maka aku pun dimalukan di hadapan mereka. Kejam !! :'(  :'( 
Malu ! Malu ! malu ! *masuk lewat kelas fizik sebab pergi nangis dalam toilet*

Lepas masa fizik , berlaku pula kejadian yang membuatkan kami pelajar 4SN2 rasa sangat2 bersalah ! Cikgu Bahasa Melayu merajuk dengan kami . Sebab ? Rasanya tak perlu kut nk mention dekat sini . Maka kami pun pergi menyerbu bilik Cikgu Hamidah untuk meminta maaf . Seriously sebak gila time cikgu luah perasaan depan kitorang tadi . Kami semua pakat duk nangis dalam bilik dia tadi .
CIKGU ! KAMI MINTAK MAAF . :'(

Next, ada budak kelas kami buat masalah . Disebabkan mereka , satu kelas kena ceramah .

*feel too tired. Dah la sekarang selalu je rasa kurang sihat .
Maybe diriku xcukup rehat kut .
Petang ni kena pergi sekolah pulak. Aku baru je rasa macam taknak join netball tahun ni .

Semalam aku bagitau pikah aku xnk join netball tahun ni . Petang smalam aku tak pergi la training .
Tiba2 pagi tadi dia cakap cikgu marah aku sebab tak pergi latihan semalam . Cikgu nak jugak pemain tahun lepas wakil sekolah tahun ni . Hmm. Terpaksa lah diriku join . Hehehe .

okey lah nak tido . Ngantukk. *hilangkan penat sebelum training netball. Wuhuuuu :D
Assalamualaikum .












Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi