A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

WE ARE AWESOME
Sunday, February 23, 2014 - Permalink - 0 Comments
                                                         Assalamualaikum :)


Gambar: We are AWESOME (Y) 
#willmissthismoment :)

-Geng Awesome Petra 2 -




Today , I would like to story about geng AWESOME .

Bermulanya perkenalan kami ialah apabila kami memasuki Sekolah Menengah Kebangsaan Petra 2 pada tahun 2011.

Kami ni dari sekolah rendah yang berlainan and masa sekolah rendah dulu kami ni cukup terkenal dengan perangai yang gila-gila . Okey cuba korang bayangkan ..

Pelajar batch 98 yang perangai gila-gila daripada setiap sekolah rendah yang ada di Kuala Krai ni datang ke petra 2 dan berkawan dan membentuk satu geng . Wuu , memang terbaik  bak hang.. Hahaha .
Acctually , ahli-ahli geng kami ni ramai sebenarnya . Tapi ramai yang dah pindah g Sbp and Mrsm . Dan yang masih tinggal di Petra 2 pula sudah berpecah . Eh , maksud aku di sini macam kami ni belajar di kelas yang berlainan . Kalau dulu walaupun belajar di kelas yang berlainan kami masih lagi sempat menggila tapi tahun ni semua masing-masing busy dengan homework dan sebagainya .

Maka tinggallah kami berlima yang belajar di kelas yang sama iaitu 4 sn 2 pada tahun  2014 ni .

Haa , korang dah tngok picture kat atas tu kan ? Ape yang awesome nye ? Mesti korang tertanya-tanya kan ?

Wujudnya geng Awesome is bila aku dapat tahu nak g sbp haritu . Kami pun plan la nk buat baju and pakai masa nak hang out .

Okey next ..
Time cikgu tak masuk kelas , orang lain duk sibuk study and buat homework, kami
berlima pulak sibuk duk mendesign baju di meja Ierah and Suzanne . Kami duk pikir ape nak tulis dekat baju ni ea ? Pikir punya pikir . Bincang punya bincang . Akhirnya , kami semua semua bersetuju untuk tulis perkataan "AWESOME" dekat baju kami . Mula-mula kami plan nk buat warna biru muda tapi bila pergi dekat kedai tu dia cakap warna biru dah takde . So, Ierah pun menggunakan kekreatifan yang ada pada diri dia , maka jadila cenggitu baju kami . Hahaha. Dan apabila wujudnya baju kami itu maka kami pun menamakan geng kami iaitu GENG AWESOME . Oyeahh ! *Kami memang awesome pun . Hikhik :3

And last Wednesday , kami pun hang bersama-sama untuk kali terakhir sebelum aku pergi ke SGS .
Sangat best . Seriously , aku takkan lupakan moment ni .  :D

#Aku Sayang Kawan-Kawan Aku !!

~THE END~

Entry seterusnya akan menyusul malam ni ataupun pagi besok . In Sha Allah :)

Tata readers . *Bajet macam ramai je baca blog gua. HA HA HA :P

Kbye . Assalamualaikum :)

































Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi