A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Akhirnya !
Wednesday, February 12, 2014 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum :)

25 of February . 
Tarikh dimana aku akan mendaftarkan diri sebagai pelajar di SM Sains Perempuan Seremban (SGS).

Orang lain dah pergi sejak 5 hari bulan haritu lagi . Sekolah aku ni lambat sikit disebabkan oleh sekolah ni baru dibuka pada tahun ni . So, memang lambat la pergi nye . 

Daripada 5 haribulan haritu lagi aku duk usha Pages SGS untuk mengetahui tarikh sebenar . Daripada 12 haribulan ditangguh and tangguh . Dan akhirnya ! Tarikh sebenar untuk aku mendaftarkan dri di sana ialah 25 haribulan 2 . 2014 . 

Hmm. Banyak lagi benda yang tak siap lagi sebenarnya . Acctually , my mom yang bersungguh-sungguh menyiapkan barang2 keperluan aku tu . Aku ? Macam sambil lewa jerk . Kekurangan semangat dan ke'busy'an aku melakukan homework yang ada di Petra 2 menyebabkan aku tak bersungguh-sungguh dalam melakukan persiapan ke sana . Hmm . Dalam hati aku ni macam sayang je nak tinggalkan Petra 2  but I've do the decision . So ! Aku kena kuatkan diri . 

Perpisahan ? 
Nak tak nak perpisahan akan tetap berlaku juga kan ? 
Alah , aku pergi Negeri Sembilan je kut . Cuti2 balik jugak aku ke Kelantan ni . Boleh je jumpa dengan kawan2 time cuti sekolah . Takde hal lah . Hehe . 

Now ! Just set kan minda aku untuk jadi kuat . Set kan minda untuk jadi pelajar SGS ! Jyeahh ! :)

What I want to achieve at SGS ?
-Nak jadi orang yang lebih berkeyakinan .
-Nak jadi pelajar yang excellent
-Nak dapat Straight A plus SPM 2015 nanti . *In sha Allah* 
-Nak cari pengalaman yang baru :)


That's all !

   ------------------------------------------------------------------------------------------------

Tadi dalam kelas Dani mintak kalendar. Then aku bagi la . Aku ingatkan dia nak buat ape . Rupanya dia duk kira berape hari lagi aku ade kt Petra 2 . Kira punya kira ade 7 hari je lagi . Oh no !! Dah nak dekat dah ! Ish3 . Aku tak tahu ape yang ade dalam hati aku sebenarnya . Kadang2 rasa macam tak sabar je nak pergi sana . Kadang2 rasa macam tak nak je pergi sana.  Entah la , rasa macam ada ketakutan di dalam dirku ini . hehe . Macam2 benda aku fikir . Err .  Okey lupakan . 



Rasanya malam ni banyak aku melalut tak tentu pasal . Haha . Entah ape je aku taip kat entri ni . Haha . Kesah pulak aku ? Thanks a lot to korang2 yang sudi baca entri ni sampai habis . Nah choki2 . 

Okeyy laa . Sampai disini entri melalut aku . Selamat malam . Bubye ;)

Next entry will coming soon when I balik rumah cuti sekolah ni maybe ? Hehe . 
Kbye . Assalamualaikum :D

-Nadya Syamimi Mat-

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi