A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Halooo :D
Tuesday, October 8, 2013 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum . Haloo kawan-kawan . Setelah sekian lama aku menahan rindu terhadap blog aku yang satu ini dapat jugak menaip balik . Seperti yang korang tahu , aku ni mangsa PMR ini tahun . So , aku busy la sikit "merevision" kan balik subjek2 yang memang aku lemah tu kan . #Haha , macam laka-laka je ayat aku .  Seperti juga yang korang tahu  hari ini berapa haribulan entah ialah hari dimana berakhirnya Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) bagi batch 98 . Yeay ! Aku dah merdeka . Bestnye !

Okey , sebenarnya harini aku nak cerita pengalaman aku semasa hari pertama exam tu berlangsung . Hoho .

2 Oktober 2013
- Exam BM 1 , BM 2 and PAI-
Aku pergi sekolah dengan kegerunan dan ketakutan yang amat sangat pada hari itu . Pagi tu aku baca la balik semua-semua tu . Then , doa dibacakan menandakan dah nak masuk dewan la kan . Aku punya takut time tu . Tangan aku sejuk sangat masa tu . Then , semua orang beratur and bersalam dengan cikgu-cikgu . Sambil berjalan nak masuk ke dewan tu aku baca la doa-doa semua tu , nak kasi hilang takut tu . Masuk je dewan , aku pun tak tahu kenapa  . Tiba-tiba rasa sebak , sedih and takut pun bertambah-tambah . Menitis nitis air mata aku . Memalukan betul la . Kawan-kawan aku semua tengok . Aish ! Malu ! malu !
Okey , mula-mula je tu . Lepas buka soalan , selesai jawap semua lega . Senyum lebar la aku . Hoho .


Exam seterusnya pula dah okey . Masuk dewan pun senyum-senyum bagai kan . Biasa la , mula-mula memang macam tu .

PENGAWAS PEPERIKSAAN

Ketua pengawas tu , straight dari awal sampai akhir exam . Aiyoyo . Siap letak camera bagai dalam dewan . Bukan ape , sebagai bukti kalau ada orang meniru atau cuba memberi tiru "katanya".
Anak-anak buahnya pulak ramai lelaki dari perempuan . Kalau dalam dewan aku sorang je perempuan , yang lain laki-laki . Yang laki-laki pulak hensem-hensem pulak tu . Haha .*okey , gedik :P

Okey dah , setakat ini sahaja .


Macam mana pun pengawas yang jaga kita time exam , tak kisah la dia garang ke straight sangat ke , semua kepandaian atau gred PMR kita terletak pada kita . Kita dah buat yang terbaik , selebihnya hanya perlu berdoa dan bertawakkal . Assalamualaikum .

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi