A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

11 Questions
Friday, May 24, 2013 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum dan Hai semua :)

Beberapa hari yang lepas saya telah di tag oleh Nur Syabira Anis . Kak Anis suruh saya jawab 11 soalan. Dan ini saya dah jawab . hehehehe.

RULES:
1. Post this rules.
2. Write 11 thing about yourself.
3. Answer the question the tagger set to you.
4. Create 11 new question for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.


11 THING ABOUT MYSELF

1. Suka baca novel .
2. Minat running man and all about korean .
3. Suka warna hijau muda , pink , biru, ungu dan warna yang menenangkan jiwaku . Hehehe  
4. Suka bercakap . *mulut ni sentiasa pot pet pot pet . Hehehe.
5. Suka berkawan . *Ha , sapa sudi jadi kawan saya sila angkat  kaki .
6. Tak suka orang yang over and gedik .
7. Anda jarang jumpa saya sorang-sorang mesti kena ada teman punya la. *kalau sorang-sorang pun 
   dekat sekolah ja . 
8. Suka cakap lepas . *Tak pikir dulu terus je cakap . Sape yg kenal saya tu sabar je la ngan perangai  
   saya yang satu ni . 
9. Lurus , blur . Haha . *kalau dekat alam realiti memang perangai aku macam ni*
10. Mata menggambarkan perasaan . Kalau tengah sedih / marah / happy org senang nk tahu *tak
     reti cover*
11. Selalu menangis kalau marah tahap kritikal *Pelik kan ?
Question from Kak Anis :

1. Cerita/Drama yang tengah bersiaran yang korang suka? (Tak kisah English / Malay)
    - Sebenarnya Saya Isteri dia .
    - Teduhan kasih 
    - When tomorrow comes

2. First movie korang tengok kat panggung wayang. Dengan siapa?
   - Tak pernah pergi panggung wayang . *Aku tak minat tngok movie ke ape ke dekat 
     wayang . Baik aku tengok dekat rumah ja lagi bagus . Duit tak habis. Hehe . 

3. Tips2 korang untuk berjaya.
    - Doa 
    - Usaha
    - Ikhtiar 
    - Tawakal

4. Mana lagi korang minat, KFC? MCD ? BURGER KING? DOMINO PIZZA ? PIZZA HUT / Lain 
   lain (sila nyatakan) . Kenapa?
   - Kfc , sebab itu je yang terdekat . *Yang lain takda lagi dekat Kuala Krai ni . 
     Kesian kan :'(
5. Korang pernah teringin tak nak rasai cuaca 4 musim?
    - Sudah semestinya NAK !!
6. Negeri mana dalam MY ni korang dah pernah pergi?
    -Semua dah kecuali Penang , Perak , Sabah and Sarawak .
7. Band/kumpulan yg korang minat? Tak kisah mana2 pun. Your first impression to them?
   - Ntah . Dah lupa . Yang pasti , semua pun saya minat . 
8. 5 tahun lagi korang akan jadi apa?
    - 5 tahun lagi ? Saya akan jadi mahasiswi di University *mana-mana pun tak kisah*
9. Berapa lama dah korang buat blog dan berblogging?
   - Saya buat blog ini dari darjah 6 lagi tapi masa tu saya tak reti mana , mula berblogging
     masa form 2 . 
10. Makanan favourite korang. Jelaskan keenakannnya . Hahahaha
    - Apa-apa je saya makan asalkan halal kecuali semua adik beradik , sepupu sepapat 
      kerang . *Bau je pun dah nk termuntah . 
11. Kalau ada kuasa macam superhero , korang nak kuasa apa??
    - Wow wow , yang ni soalan yang paling saya tak sabar nk jawab bila baca semua soalan
      Kak Anis tadi . Kalau saya ada kuasa macam superhero , saya nak kuasa yang boleh 
      jaga hati Abang beg hijau *Crush saya* supaya tidak dicuri oleh orang lain . Hehe.
   

Dengan ini , saya sudah selesai menjawab soalan daripada Kak Anis . Kepada Kak Anis , terima kasih kerana tag saya . Jasa anda amat saya hargai kak ;)

11 soalan saya untuk 11 mangsa tag saya :

1. Siapakah orang yang selalu membuat anda tersenyum ?
2. Ceritakan kisah yang paling melucukan yang pernah terjadi dalam hidup anda .
3. Nyatakan 5 tempat yang anda paling nak sangat pergi .
4 . Kalau anda sedih anda akan buat apa ?
5. Apakah pakaian kegemaran anda bila keluar dengan kawan-kawan .
6. Siapa yang sentiasa ada di samping anda time anda happy dan sedih . Nyatakan nama .
7. Apa hobi anda ?
8. Dimanakah tempat yang anda suka pergi ?
9. Apa minuman kegemaran anda ?
10. Kalau anda diberi 3 permintaan , apakah yang akan anda minta ?
11 . Apakah impian anda ?

Dengan ini , saya dengan baik hatinya tag :




http://blackisswhite.blogspot.com
http://hilary3music.blogspot.com
http://budakpeliksstory.blogspot.com
http://lystra-lily.blogspot.com
http://juliajamaludin.blogspot.com
http://syasya-husnina.blogspot.com
http://coretansimasdiey.blogspot.com
http://nidajiwakosong.blogspot.com
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com
http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com
http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com






Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi