A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

segmen I LOVE YOU MOM. =)
Wednesday, April 24, 2013 - Permalink - 7 Comments



                                                           Assalamualaikum : )                                    
                                                                                                              

                                           


Saya Nik Nadia Syamimi Binti Mat sayang mak saya sangat-sangat . Mak saya ibarat kawan saya , bila saya sedih dia sentiasa ada untuk hiburkan saya . Kalau saya stress dia sentiasa ada untuk tenangkan saya . Kalau saya frust dia sentiasa ada untuk buat saya happy balik . Mak saya seorang pendengar yang setia , bila saya ada masalah saya cerita dekat dia . Dia akan nasihatkan saya . Mak saya juga tempat saya meluahkan rasa , kalau saya suka sape-sape saya cerita dekat dia then , dia senyum-senyum .  Then dia cakap '' Ish3, anak dara ma ni dah pandai suka dkt org la .Patut la ma tngok happy semacam je sekarang " Ayat ni la yg dia akan cakap kalau saya cerita dekat dia . Hehe . Tapi dia tak lupa juga nasihatkan saya " suka-suka jugak tapi STUDY jangan lupa " . Nasihat seorang ibu kepada anaknya  . Saya sayang mak saya sangat-sangat ! 

Tidak ada sutera yang begitu lembut seperti belaian seorang ibu,
Tidak ada tempat yang paling nyaman selain pangkuan seorang ibu,
Tidak ada bunga yang lebih cantik selain senyummu ,
Tidak ada jalan yang begitu berbunga-bunnga seperti yang dicetak dengan langkah kakimu.

Keajaiban dalam hidup adalah terlahir dari rahimmu. Seorang wanita yang sangat saya cintai . Ibu , pengorbananmu begitu berharga .

I Love you mom ,
You are the greatest
Because you are my mom .


*Saya join segmen ini sebab saya nak cakap dekat semua orang yang saya sayang mak saya sangat-sangat . Mak saya adalah mak yang terbaik di dunia . Tiada dia , tiadalah saya di dunia ini .

Sekian .

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi