A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Perbuatan menggambarkan perasaan
Monday, April 29, 2013 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum dan selamat malam . 

Perbuatan menggambarkan perasaan ,

1. Time aku buat nota geografi dalam setiap bab tuh kan aku akan lukis muka yg melambangkan perasaan aku time tu dekat tepi tuh .
Kalau sedih , aku lukis la sad face . Kalau happy lukis smiley face . Hehe . 

2 . Kalau aku tak puas hati ngan sesapa aku akan buat blur then pusing belakang and buat muka . Hahaha . Kesah pulak aku ? Sakit hati kot kalau orang buat tak endah je pendapat aku . Hei ! Kau ingat tak letih ke aku fikir-fikir lepas tu bila cakap pendapat aku kau tolak mentah-mentah . Serius geram dengan orang cenggini . Sebab tu la aku malas sangat kalau cikgu suruh buat tugasan ikut kumpulan . 

3 . Kalau aku happy , aku akan senyum sorang-sorang . Hehe . Ini tak payah cakap pun takpe . Yang ni orang lain pun selalu buat .

4 . Kalau aku sedih , aku akan duk diam and buat homework aku . Ataupun ! Aku baca novel ! Hilang rasa sedih aku lepastu . hehe. 


#Korang-korang aku selalu tulis atas kertas perasaan aku stiap hari then tulis hari and tarikh then letak dalam satu kotak lepas tu bila dah penuh baru boleh baca . Best tau . Cuba la ! 


Got to go . Daa !
Assalamualaikum .

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi