A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Sayang Mereka ketat-ketat :)
Sunday, December 9, 2012 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum korang :)

Hye hye hye !
Harini aku nk cerita pasal 3 org manusia yg aku sayang .
---->  *kakak angkt *abg angkt *adek angkt .

Okey , kakak angkt aku nama dia Nor Syyafiqah .  Dia comel plus cantik . Dia baik .  Dia suka tolong aku. Kak Pyka ialah kakak aku yg terbaik di dunia :)
Bawah ny picture dia :)

                                                     * Kak Pyka :) Cun Melecun dia kan?

Next , abg angkt aku .  Nama dia Mohd Uzair. Dia sengal macam aku jugak rr . HAha . Perangai dia serupa macam aku . Kitorang boleyh jadi geng kowt . Ngeh3 . *korang kalau nk puji dia jangan lebih2 tau nanti dia perasan . Haha *jangan marah abg .

*Abang Uzair a.k.a AQu Twisties.  Cute :)



Okey , last sekali adik angkt aku . Nama dia Hanny Shafa . Aku kenal budak ny melalui sepupu aku *dye girlfriend sepupu aku . Ish3 , kecik2 dah pandai kaple kan . *kay aku jeles :P haha. 
Dia comel , sama gila macam aku jugak dia ny . And aku rasa memang sepadan sangat dia kaple dengan sepupu aku tuh sebabnye kitorang sama2 gilo . Haha . 
Ny hah picture dye , 


                                                     *Hanny Shafa . Budak cute gilo2 :)

                                                                          Sekian .
                     
                                                        #NIKNADIASYAMIMIMAT#




                                     



Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi