A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Aku marah nih !!
Tuesday, December 25, 2012 - Permalink - 0 Comments
Hye hye hye .
Tadi kan korang, aku gaduh dengan abg aku yg form 6 tuh . Aku pun tak tahu kenapa dia selalu je tak puas hati dngan aku and ira (adik aku) . Ada je benda yg dia tak puas hati dengan kitorang.

 Korang2 , pukul 6.30 ptg tadi  kan aku ngan ira tngah tngok crite *Cinta Bersemi Di Putih Abu-Abu* .Macam biasa la tabiat aku ngan ira gilir2 pegang remote tv sebab nanti takut ada org tukar channel lain pulak kan . Then, time kitorang tngah syok tngok tv tu , Ira pegi dapur sebab nk ambik air . Time tuh aku pegang la remote tu . Then, abang aku tiba2 sound kitorang sebab asyik2 nk tngok cerita yg kitorang minat je. Aku pun panas la. Aku tak kacau dia pun tiba2 je cari pasal . Dia maki2 aku semua . Aku pun menjawab la . Sakit hati aku weyh . Then, dia pun ckp nak tumbuk aku. (dia berlagak la sebab dia ade tali pinggang hitam dalam silat la ''kononnye'' ) Aku tngah marah time tu . Aku pun cakap la ''buat la kalau berani'' Then, aku dia ambik mug yg ada dekat atas meja dia baling dekat aku . Kena la dekat kaki aku . Aku pun balas la balik . Then, dia tolak aku and nak cekik aku . Sampai terbaring aku dibuatnye. Aku pun angkat dua2 kaki aku then aku sepak dekat bahu dia(dlm keadaan baring tadi) then, sedang kitorang syok fighting tuh . Abang aku sorang lagi pun datang halang kitorang. Kacau daun betul la dia tuh kan . Kalau tak aku boleyh kalahkan budak laki perasan bagus tu . Memang aku benci dia gila2 la. Orang lain tak pernah pun buat aku cenggitu . Time kitorang gaduh ni mak ngan abah aku takde kt rumah. Sebab tu la dia berani sangat tuh . Then, abg aku yg baik hati tuh terus call abah aku . Hehehe . Bila abah aku sampai kt rumah apelagi . kena marah la dia .Padan muka. Otak ade tapi tak boleyh nak pikir . Geram betul aku . Hish !!
Okey la got to go . Bye2 . Assalamualaikum :(

Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi