A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

Ributnya Cinta
Saturday, August 11, 2012 - Permalink - 2 Comments
Assalamualaikum ,
Ini mlm aq nk story psal satu novel yg baru je habis aq bace.. Best doe novel ny .. So, korang jangan lupe bace ugak taw..

Aq suka watak heroin dye . Name dye Nur Edasha Hannie. Dasha ny seorg yg teguh pendirian , baik hati , kaye p xsombong n banyak agy rr.. xsempat nk cite..hewhew.. Dasha ny aq boley buat jadi idola aq ny.. hehe..dye sanggop berubah demi cinta woo.. Ny la nme dye cinta sejati..Dye tunggu laki tuh smpai 5 tahon doe..giler ah.. Memang hebat rr kalau ade manusia cenggini yg real punye..haha..*Aq nak jadi cenggini! Org yg setia . huahuahua , aq ny kuat brangan lorh .Jauh sngt fikir, aq ny still lagy bebudak.. Ne boley pikir psl bende cenggini . Budak2 just boleyh pikir psl blajar je kay. *haha, p aq hnye reti pikir nk main2 je..Ngeks kan aq..haha, taw xpe..

Kay sambung , now aq cite psal hero dye pulak kay.. Seperti biase , kalau hero ny mesti hensem kan3 ? hehe..kadang2 kalau kite bace novel mesti ade jugak yg terjatuh cinta kt hero dye kan..hahaha, okay aq paham sebab aq pown cenggitu ugak kadang2..haha..kay next, hero dye ego, romantik , yg paling penting hero cite ny digelar ''Prince No Smile''. Kite boley tngok dye senyum jrg2 je taw. Yg hebatnye si Dasha , dye boley buat ''Prince No Smile'' ny tersenyum dan jadi seorg yg ceria.. Hebat doe.Susah weyh nk ubah pendirian org.  So, kita kene usaha la kan.. Ingat ye korang, usaha tangge kejayaan..hehe.


Kay rr korang, aq cite smpai sini je larh..Mataku suda ngantok lorh..Kalau korang nk taw cite selanjutnye jangan lupa baca novel ny taw. Caye la ckp aq, kalau korang bace novel ny confirm nk ulang banyak2 kali sebab novel ny best yg teramat sngt..Kay la cantik n hensem yg sudi bace blog aq ny, aq tido dulu ye.. bye2. :) Assalamualaikum <3



Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi