Facebook Twitter Ask fm Free page

Runningman Lover
About Links Stuff Diary

Wednesday, August 9, 2017 | 8:25 AM | 0 Element(s)

Assalamualaikum.  Yaa dah berapa bulan bersenang lenang dirumah sebab dah habis matrik and tengah tunggu degree.  hehehe
Hari khamis minggu lepas result upu keluar dah...

and......
Alhamdulillah yaa dapat course yg yaa minat iaitu.. 
Ijazah sarjana muda sains makanan(teknologi makanan)

Alhamdulillah. Syukur sngt2.
Doakan yaa dapat tempuh hidup sebagai mahasiswi dengan cemerlang ye. 

Dah masuk universiti ni kena matangla sikit yedak?  Masuk dengan semangat baru!  In shaa Allah.
Target nak dekan setiap sem.  Kena usaha bnyak2 lah ni.  In shaa Allah.

Doakan yaa ye semua.  Assalamualaikum

Saturday, July 15, 2017 | 1:58 AM | 2 Element(s)

Klik SINI untuk join.




Thursday, July 13, 2017 | 7:57 AM | 1 Element(s)



Klik SINI untuk join :D 
Thursday, October 27, 2016 | 8:55 AM | 0 Element(s)

Daripada angan2 , ia berubah menjadi satu impian. Dari impian itu kita sertakan usaha tanpa lelah untuk menggapainyaa. So, berangan itu tidak salah namun perlu disertakan dengan usaha yang gigih. Mencuba itu kunci utama untuk terus maju ke hadapan.

We will never success if we afraid to try something new.
Huhu.

In conclusion, berangan itu ialah langkah pertama perjalanan seseorang untuk menuju kejayaan .

*pstt !! Jangan nak lebih berangan pula, nanti jadi macam angan2 mat jenin. Apapun tadapat. huhuhu.

sekian
#CoretanpelajarKmpp
-NikNadiaSyamimiBtMat
Goodnight and Assalamualaikum

Tuesday, October 25, 2016 | 1:35 AM | 0 Element(s)

Hari-hari aku nangis , hanya kerana mulut manusia.
Cuba untuk bersabar,
namun sampai bilakah mampu aku bertahan ?

Mungkinkah suatu hari nanti hati ini akan menjadi sekeras batu ?'Menjadi kebal dengan mulut manusia ?

Entahlaj, masa yang menentukan segalanyaaa.

Saturday, August 27, 2016 | 9:45 AM | 0 Element(s)

Assalamualaikum.

I have been here , at Kmpp for three months I think. Memacam perkara yang berlaku. Disini lah aku kenal, true friends. Aku kenal siapa kawan dan siapa lawan. Dah datang sini baru tahu rupanya manusia ni banyak ragamnya. Satu satu perangai yang nak kena handle. I need to survive for few month at this college. Mampukah aku ??  Hmmm... Bertabahlah Nadia.

Emm btw, next week ada Ujian Pertengahan Semester . Subject Fizik dah selesai. Ergh malas nak ingat subjek tu . Haha. Next week subject Math, Chemistry and Computer science. Harap dapat dapat dengan cemerlang lah. Aamiin.

Rindu nak aktif berblog sebenarnya, tapi masa tidak mengizinkan. Jadual padat. Doakan Yaa makin bijak mengurus masa disini. Akhir kata, selamat malam. Assalamualaikum.

Sunday, August 21, 2016 | 5:17 AM | 0 Element(s)

Nobody's perfect.
Everyone made mistakes.
Me, the person who always didn't think twice before doing something. But then, I regret it. I don't know how to avoid from those bad habit.

I made mistakes. I need to fix it. I need to tell the truth. Be courage to say "Yes, I did this.."

Good job Nadia, you have be a courage girl. Please, don't do it anymore in future.

 


Anneonghaseyo


welcome to my site
Credits

Template by : YupDiela
Others : A C E